KOMMANDE TRÄFF!
[HÄR!]

Joda 1/10

Tanken var att vi skulle ha varit på Boda Borg och lekt under dagen och sen avnjutit en middag på Joda, men pga av lite lite folk på Boda Borg blev det en bara en härlig middag på Joda och det var verkligen inte dumt det heller. Som alltid var det lika kul att träffa fabellorna och mycket trevligt att träffa den nya fabellan Nina (hon kan prata hon).

Vi diskuterade en del kring hur vi ska lägga upp träffarna då det inte har varit så många som har kunnat vara med på en hel del träffar. Vi tyckte att vi ett tag framöver nu kanske ska hålla oss till middag/lunch bara och där de som kan kommer, se inlägget från Liselotte.

Nu ska ni inte tro att vi tyckte det var dålig stil att inte så många anmälde sig, vi tycker bara att det är tråkigt att inte få träffa alla. Det är helt förståligt att man inte alltid kan kunna och det kan man ju inte göra något åt samt att det är en hel del småbarnsföräldrar och då är det inte alltid lika lätt att komma ifrån. Hoppas ni alla lämnar era synpunkter på vad ni tycker, här eller under Liselottes inlägg.

Vi hade som sagt i alla fall himla mysigt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback